24PROC014158901
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση για την με απευθείας ανάθεση προμήθειας γραφικής ύλης κφαα "νεφέλη" και "καλλίστη"
είδη γραφικής ύλης & λοιπών αναλώσιμων υλικών γραφείου για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων (κ.φ.α.α.) "καλλίστη 1" (βλ. συνημμένο αίτημα για αναλυτική περιγραφή ειδών και μονάδων μέτρησης). είδη γραφικής ύλης & λοιπών αναλώσιμων υλικών γραφείου για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων (κ.φ.α.α.) "νεφέλη 3" (βλ. συνημμένο αίτημα για αναλυτική περιγραφή ειδών και μονάδων μέτρησης). είδη γραφικής ύλης & λοιπών αναλώσιμων υλικών γραφείου για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων (κ.φ.α.α.) "νεφέλη 2" (βλ. συνημμένο αίτημα για αναλυτική περιγραφή ειδών και μονάδων μέτρησης). είδη γραφικής ύλης & λοιπών αναλώσιμων υλικών γραφείου για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων (κ.φ.α.α.) "καλλίστη 2" (βλ. συνημμένο αίτημα για αναλυτική περιγραφή ειδών και μονάδων μέτρησης). είδη γραφικής ύλης & λοιπών αναλώσιμων υλικών γραφείου για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων (κ.φ.α.α.) "καλλίστη 3" (βλ. συνημμένο αίτημα για αναλυτική περιγραφή ειδών και μονάδων μέτρησης). είδη γραφικής ύλης & λοιπών αναλώσιμων υλικών γραφείου για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων (κ.φ.α.α.) "νεφέλη 1" (βλ. συνημμένο αίτημα για αναλυτική περιγραφή ειδών και μονάδων μέτρησης).
  • 22-01-2024
  • 24.898,21
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014127488
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση για την με απευθείας προμήθεια αναβατορίου κυρτής ανάβασης για το κφαα νεφέλη 1
εγκατάσταση αναβατορίου κυρτής ανάβασης στο κφαα νεφέλη 1. προμήθεια και μεταφορά αναβατορίου κυρτής ανάβασης για το κφαα νεφέλη 1.
  • 12-01-2024
  • 13.199,99
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014127440
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση για την με απευθείας ανάθεση παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου
παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο με τίτλο «επιχορήγηση νπ κοινωνικο ελληνικο κλιμακιο αμεσης βοηθειας για την υλοποίηση του έργου "λειτουργία του κφαα - νεφέλη 3" και κωδικό οπς (mis) 6001683 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών). παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο με τίτλο «επιχορήγηση νπ κοινωνικο ελληνικο κλιμακιο αμεσης βοηθειας για την υλοποίηση του έργου "λειτουργία του κφαα - νεφέλη 1" και κωδικό οπς (mis) 6001684 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών). παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο με τίτλο «επιχορήγηση νπ κοινωνικο ελληνικο κλιμακιο αμεσης βοηθειας για την υλοποίηση του έργου "λειτουργία του κφαα - καλλίστη 1" και κωδικό οπς (mis) 6001686 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών). παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο με τίτλο «επιχορήγηση νπ κοινωνικο ελληνικο κλιμακιο αμεσης βοηθειας για την υλοποίηση του έργου "λειτουργία του κφαα - καλλίστη 3" και κωδικό οπς (mis) 6001688 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών). παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο με τίτλο «επιχορήγηση νπ κοινωνικο ελληνικο κλιμακιο αμεσης βοηθειας για την υλοποίηση του έργου "λειτουργία του κφαα - νεφέλη 2" και κωδικό οπς (mis) 6001685 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών). παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο με τίτλο «επιχορήγηση νπ κοινωνικο ελληνικο κλιμακιο αμεσης βοηθειας για την υλοποίηση του έργου "λειτουργία του κφαα - καλλίστη 2" και κωδικό οπς (mis) 6001687 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών).
  • 12-01-2024
  • 15.797,65
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014118340
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση για την με απευθείας ανάθεση παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης
παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα καλλίστη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα νεφέλη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα νεφέλη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα καλλίστη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα καλλίστη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα νεφέλη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα).
  • 10-01-2024
  • 16.737,00
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014118339
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση για την με απευθείας ανάθεση προμήθεια ειδών ιματισμού
προμήθεια ειδών ιματισμού για το κφαα νεφέλη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων ειδών). προμήθεια ειδών ιματισμού για το κφαα καλλίστη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων ειδών). προμήθεια ειδών ιματισμού για το κφαα νεφέλη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων ειδών). προμήθεια ειδών ιματισμού για το κφαα καλλίστη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων ειδών). προμήθεια ειδών ιματισμού για το κφαα καλλίστη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων ειδών). προμήθεια ειδών ιματισμού για το κφαα νεφέλη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων ειδών).
  • 10-01-2024
  • 23.162,46
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014113719
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση-με απευθείας ανάθεση προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τις δφαα νεφέλη & καλλίστη
προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους φιλοξενούμενους του κφαα καλλίστη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή) προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους φιλοξενούμενους του κφαα νεφέλη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή) προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους φιλοξενούμενους του κφαα νεφέλη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή) προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους φιλοξενούμενους του κφαα νεφέλη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή) προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους φιλοξενούμενους του κφαα καλλίστη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή) προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους φιλοξενούμενους του κφαα καλλίστη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή)
  • 09-01-2024
  • 37.159,95
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
23PROC014031913
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση-με απευθείας ανάθεση προμήθεια ηλεκτρικού εξοπλισμού για τα κφαα νεφέλη & καλλίστη
ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "νεφέλη 2" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση). ηλεκτρικές συσκευές για "καλλίστη 3" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση). ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "νεφέλη 1" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση). ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "καλλίστη 1" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση) ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "καλλίστη 2" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση). στεγνωτήριο ρούχων για νεφέλη 3
  • 21-12-2023
  • 19.298,31
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
23PROC014021199
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση με απευθείας ανάθεση προμήθειας ηλεκτρικών συσκευών
ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "νεφέλη 1" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση). ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "νεφέλη 2" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση). στεγνωτήριο ρούχων για νεφέλη 3 ηλεκτρικές συσκευές για "καλλίστη 3" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση). ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "καλλίστη 1" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση) ηλεκτρικές συσκευές για κ.φ.α.α. "καλλίστη 2" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση).
  • 20-12-2023
  • 19.298,31
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
23PROC014021104
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση με απευθείας ανάθεση προμήθειας επίπλων
έπιπλα για κ.φ.α.α. "νεφέλη 1" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση) έπιπλα για κ.φ.α.α. "νεφέλη 3" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση) έπιπλα για κ.φ.α.α. "καλλίστη 2" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση) έπιπλα για κ.φ.α.α. "καλλίστη 3" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση) έπιπλα για κ.φ.α.α. "καλλίστη 1" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση) έπιπλα για κ.φ.α.α. "νεφέλη 2" (βλ. συνημμένο για αναλυτική κατάσταση)
  • 20-12-2023
  • 19.984,05
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
23PROC013993295
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση-με απευθείας ανάθεση προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού
προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση σε λειτουργία ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων νεφέλη 1 στην αττική προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση σε λειτουργία ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων νεφέλη 2 στην αττική προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση σε λειτουργία ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων καλλίστη 3 στη λάρισα προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση σε λειτουργία ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων καλλίστη 2 στην αττική προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση σε λειτουργία ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων καλλίστη 1 στην αττική προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση σε λειτουργία ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων νεφέλη 3 στη κοζάνη
  • 18-12-2023
  • 12.449,60
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Εύρεση

settings