24PROC014235359
ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος υποβολης προσφορας για την προμηθεια ειδων κυλικειου
η αστικη αναπτυξη θα προβει στην απαυθειας αναθεση προμηθειας ειδων κυλικειου για την καλυψη των αναγκων των κυλικειων του παρκου του αγιου γεωργιου και του κυλικειου του ζωολογικου παρκου.
  • 08-02-2024
  • 2.326,67
  • Καρδίτσα, Τρίκαλα
Ψ8ΗΓ4690ΩΜ-ΟΡ8
ΠΕΡ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 'ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ' / ΔΙΟΙΚΗΣΗ
σοδα φαγητου
  • 08-02-2024
  • 0,00
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014226542
ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» - ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ / ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ
διακηρυξη ανοιχτου ηλεκτρονικου διαγωνισμου για την προμηθεια τροφιμων, ποτων και λοιπων συναφων
διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024
  • 07-02-2024
  • 190.999,98
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014226045
ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» - ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ / ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ
προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και
προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024 προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων προς κάλυψη αναγκών σίτισης των κατασκηνωτών, των στελεχών και του προσωπικού στις παιδικές εξοχές της ελληνικής αστυνομίας στον άγιο ανδρέα ν. μάκρης αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2024
  • 07-02-2024
  • 190.999,98
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014219954
ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ (Μ.Φ.Ι.Α.Λ.) / ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ
πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
προμηθεια διαφορων ειδων για το αναψυκτηριο του μουσειου φυσικης ιστοριας απολιθωμενου δασους λεσβου για το ετος 2024.
  • 06-02-2024
  • 1.290,55
  • Λέσβος, Λήμνος
24PROC014198339
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) / ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ
πρόσκληση υποβολής προσφοράς την προμήθεια αφεψημάτων
πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια αφεψημάτων, για τις ανάγκες της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης αχαρνών (ν.π.ι.δ.).
  • 31-01-2024
  • 16.706,95
  • Ανατολική Αττική
24PROC014194599
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) / ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ
πρόσκληση υποβολής προσφοράς την προμήθεια αναψυκτικών και συναφών συσκευασμένων ροφημάτων για το κυ
πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια αναψυκτικών και συναφών συσκευασμένων ροφημάτων για το κυλικείο της δηκεα για τις ανάγκες της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης αχαρνών.
  • 31-01-2024
  • 4.575,31
  • Ανατολική Αττική
24PROC014188861
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) / ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ
πρόσκληση υποβολής προφοράς την προμήθεια αναψυκτικών
πρόσκληση υποβολής προφοράς για την προμήθεια αναψυκτικών για τις ανάγκες της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης αχαρνών.
  • 30-01-2024
  • 6.778,36
  • Ανατολική Αττική

Εύρεση

settings