24PROC014916347
ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ / ΑΠΟΘΗΚΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
συνδιοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος (summer school)
τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού μας, προτίθεται να συμμετάσχει στη συνδιοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος (summer school) σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο berkeley της καλιφόρνιας και το αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της θεσσαλονίκης, με θέμα «μεσογειακή διατροφή & συστήματα τροφίμων», βασισμένη στη μελέτη και τις ευεργετικές ιδιότητες της μεσογειακής διατροφής και ειδικότερα
ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ / ΑΠΟΘΗΚΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
συνδιοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος (summer school)
τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού μας, προτίθεται να συμμετάσχει στη συνδιοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος (summer school) σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο berkeley της καλιφόρνιας και το αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της θεσσαλονίκης, με θέμα «μεσογειακή διατροφή & συστήματα τροφίμων», βασισμένη στη μελέτη και τις ευεργετικές ιδιότητες της μεσογειακής διατροφής και ειδικότερα
22PROC010624556
ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ / ΑΠΟΘΗΚΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
διοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα «μεσογειακή διατροφή και συστήματα τροφίμων
συνδιοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος (summer school), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη χίο από 17-06-200 έως 14-07-2022, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο berkeley της καλιφόρνιας και το αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της θεσσαλονίκης, με θέμα «μεσογειακή διατροφή & συστήματα τροφίμων», βασισμένη στη μελέτη και τις ευεργετικές ιδιότητες της μεσογειακής διατροφής και ειδικότερα στα προϊόντα που παράγονται στην χίο.
ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ / ΑΠΟΘΗΚΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
διοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα «μεσογειακή διατροφή και συστήματα τροφίμων
συνδιοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος (summer school), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη χίο από 17-06-200 έως 14-07-2022, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο berkeley της καλιφόρνιας και το αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της θεσσαλονίκης, με θέμα «μεσογειακή διατροφή & συστήματα τροφίμων», βασισμένη στη μελέτη και τις ευεργετικές ιδιότητες της μεσογειακής διατροφής και ειδικότερα στα προϊόντα που παράγονται στην χίο.